Red letenja Beograd Krasnodar Air Serbia

Čuo sam da će Air Serbia leteti direktno iz Beograda do Krasnodara, pa me zanima koji će biti red letenja do Krasnodara i nazad. Hvala Vam. Đuro Ostojić, Beograd

Posetilac: Đuro Ostojić, Beograd
Datum: 05.03.2019
Grupa: Avio karte

Red letenja Beograd Krasnodar Air Serbia

Poštovani gospodine Ostojiću,

Kompanija Air Serbia počinje redovno da saobraća na avio liniji Beograd-Krasnodar-Beograd od 03.06.2019. godine. Red letenja Beograd Krasnodar Air Serbia po sadašnjem rasporedu (koji je podložan promenama) je sledeći:

Red letenja Beograd Krasnodar Air Serbia svakog ponedeljka, srede i petka sa polaskom iz Beograda u 00:10h i sletanjem u Krasnodar u 03:40h. Let traje 2h30min.

- Iz Krasnodara za Beograd svakog ponedeljka, srede i petka sa polaskom iz Krasnodara u 04:25h i sletanjem u Beograd u 05:35h. Let traje 2h10min.

U promotivnom periodu prodaje za avionsku kartu Red letenja Beograd Krasnodar Air Serbia koji traje do 11.03.2019. godine, cena povratne avionske karte Beograd-Krasnodar-Beograd se može kupiti po ceni OD 291 EUR sa svim plaćenim taksama po putniku i uključenim ručnim i bagažnim prtljagom. Minimum boravka u Krasnodaru izosi 3 dana. Ukoliko Vam je potrebna još neka informacija u vezi teme Red letenja Beograd Krasnodar Air Serbia možete nas pozvati na broj telefona 011/32-23-111. Želimo Vam srećan put!

Putno zdravstveno osiguranje za putovanje u Krasnodar

Za svako putovanje, pa tako i za putovanje na liniji Red letenja Beograd Krasnodar Air Serbia u Rusiju bilo bi dobro da za sebe i saputnike kupite putno zdravstveno osiguranje. Vaše putno zdravstveno osiguranje možete obezbediti OVDE.

Rezervacija hotelskog sneštaja u Krasnodaru

Rezervaciju hotela možete izvršiti na: